Pazar, Ekim 24, 2021

Nintendo Switch Pro nerede?

- Advertisement -

Nintendo Switch Pro nerede? Son birkaç gün içinde çevremdeki birkaç kişi tarafından sorulan ve cevaplanan bir soru. Biraz zaman ayırıp bu konuyu hepinize ayrıntılı olarak açıklamaya karar verdim. İşte başlıyor.

Bilmiyorsanız, Nintendo Switch, kullanıcıların ev sisteminde birçok farklı türde bilgisayar oyunu oynamasına izin veren devrim niteliğinde bir oyun konsoludur. Bu konsol, video oyunlarına tam erişime sahip olmak isteyen ancak mevcut bilgisayarlarını yıpratmak istemeyen kişiler için tasarlanmıştır. Nintendo Switch, tüm oyunlarınızın keyfini çıkarabilmek için yalnızca basit bir tak ve çalıştır türü bağlantı gerektirir. İhtiyacınız olan tek şey bir internet bağlantısı ve gitmeye hazırsınız.

Ancak, Nintendo Switch‘in ev bilgisayarınıza bir USB bağlantı noktası üzerinden bağlanabileceğini öğrendim. Bu çok fazla bir sorun olmasa da, bağlantı noktası kullanımdayken biraz ekstra ısı yakalama eğilimindedir. Ayrıca belli bir süre sonra bilgisayarımın biraz yavaşladığını fark ettim. Buna ek olarak, bazı oyunlar Switch‘te, örneğin bazı motosiklet oyunlarında veya herhangi bir yarış oyununda çok iyi çalışmaz. Bu nedenlerden dolayı, Nintendo Switch‘inizi uzun süre kullanacaksanız, her şeyin sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmesini sağlamak için bilgisayarınız için ayrı bir yuva satın almanızı öneririm.

Nintendo Switch Pro nerede? 1

Nintendo Switch Pro gerçek mi?

17 Haziran itibariyle Nintendo, Nintendo Switch Pro‘nun yakın zamanda ortaya çıkacağına dair herhangi bir belirti vermedi. Ayrıca, şirketin bir Nintendo Switch yükseltmesi planladığına dair hala somut bir onayımız olmadığını açıklığa kavuşturmaya değer, ancak yeni bir Switch‘in gerçekten yolda olduğunu kuvvetle öneren çok sayıda rapor var.

Bir Nintendo Switch Pro‘nun varlığına işaret eden en ilgi çekici iki bilgi, yatırımcı çağrısında ” yeni bir Switch Pro “dan bahseden OLED firması Universal Display Corp‘tan geliyor . Bloomberg’in en son raporu da oldukça ilgi çekiciydi ve Switch Pro’nun Eylül-Ekim 2021 sürümlerini hedeflediğini doğrulayan diğer sektör çalışanları tarafından onaylandı.

E3 hızla yaklaşırken, Nintendo‘nun etkinlik gerçekleşmeden önce bir Nintendo Switch Pro duyurup duyurmadığını bekleyip görmemiz gerekecek. Tabii ki Nintendo, E3‘te 15 Haziran 17:00 BST / 9:00 PT / 12pm ET (veya 16 Haziran 02:00 AEST) 40 dakika sürecek kendi konferansını düzenliyor. Etkinlik, olası görülmeyen bir donanım duyurusu ile yalnızca Nintendo Switch yazılımına odaklanacak.

- Advertisement -

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz